Veikkausliigan ykkösjoukkue HJK antautui TPS:lle maalein 2-1 Turussa. Berak Sadik maalasi HJK:n 33. minuutilla johtoon, mutta muutamaa minuuttia myöhemmin Sebastian Sorsa otti punaisen kortin. Toni Kolehmainen laukoi tilanteesta seuranneen pilkun sisään. Yhden miehen ylivoimalla TPS hallitsi selvästi ja Roope Riskin maali toisella jaksolla ratkaisi joukkueelle voiton.

Kolmantena oleva JJK ei juuri kyennyt kuromaan HJK:n johtoa jäätyään Espoossa 2-2 -tasapeliin Hongan kanssa. JJK menetti kahdesti johtonsa.

Rovaniemellä RoPSin kannattajat saivat pettyä, kun RoPS hävisi Jarolle 0-2. Sarjassa toiseksi viimeisenä oleva VPS hävisi RoPS:n onneksi Hakalle 1-2. Myllykoskella vain 886 katsojaa oli katsomassa MYPA:n 0-1 tappiota IFK Mariehamnille.