Turun Palloseuran valmentaja Marko Rajamäki ei lähde torstain liigakamppailussa soitellen sotaan sarjajohtaja HJK:ta vastaan, mutta uskoo helsinkiläisten parhaiden hetkien kaudella 2011 olevan ohitse.

– HJK on dominoinut tänä vuonna ja tulee myös dominoimaan loppukauden. Ei ehkä kuitenkaan niin paljon kuin alkukaudesta, Rajamäki kertoo SuomiFutis.com-sivustolle.

– HJK saa torstaina Turussa kovan haasteen, sillä heidän joukkueessaan on ollut turbulenssia. Heillehän on tullut muutoksia pelaajistoon, uusia pelaajia kuten Perovuo ja Woodbine. Mutta kyllä torstain peli on meillekin kova haaste, sillä HJK:lla on hyvä pelaajamateriaali.

Rajamäki tunnustaa, että muutama viikko takaperin miehessä asui pieni HJK:n kannattaja.

– Pakkohan se on myöntää, että oli hienoa nähdä HJK pelaamassa Euroopassa.

//