HJK:sta saksalaisseura FC Schalke 04:n riveihin siirtynyt Teemu Pukki ei saanut sunnuntain sarjapelissä bundesliigadebyyttiä. Valmentaja Ralf Rangnick marssitti Wolfsburgissa kentälle neljästä hyökkäysvoittoisesta vaihtopelaajasta kolme, mutta juuri Pukin rooliksi jäi koko kamppailun seuraaminen sivusta.

Rangnick ottaa maanantaina ilmestyvässä kicker-lehdessä kantaa suomalaisen 90-minuuttiseen penkkikomennukseen.

– Ensinnäkin hänen kutsumisensa 18 pelaajan kokoonpanoon on jo riittävä osoitus luottamuksesta. Hän oli mukana harjoituksissamme vasta perjantaista alkaen. En usko, että hän tuntee edes kaikkia pelaajiamme vielä nimeltä, Schalke-luotsi perusteli.

Gelsenkircheniläisseuralla on alkaneella viikolla edessä kaksi ottelua. Ensin torstaina Euroopan liigan lohkovaiheen ensimmäinen kierros Steaua Bukarestia vastaan ja sunnuntaina Bundesliigassa vierailulle tulee mahtiseura FC Bayern München.

Arvostetun kicker-lehden arvion mukaan Pukin mahdollisuudet tositoimiin sunnuntaina ovat hyvät, sillä Wolfsburgissa kentälle vaihdetut pelaajat epäonnistuivat.

//