Roman Eremenkon ja Alexei Eremenko juniorin Rubin Kazanissa saatetaan tehdä kipeä valmentajaratkaisu, mikäli seura ei selviä jatkoon Eurooppa-liigan alkulohkosta.

Championat.com-sivuston mukaan vuodesta 2001 Rubinin vastuuvalmentajana operoinut Kurban Berdyev saa potkut, mikäli pääkäskijä ei hilaa ryhmäänsä pudotuspeleihin. Rubin on ollut myös yksi pahimpia alisuorittajia kotoisassa Venäjän pääsarjassa. Eurooppa-liigan alkulohkojen jatkajat selviävät jo joulukuussa, jolloin Eremenkot voivat saada uuden valmentajan.

Uusi seurajohto ei ole katsonut hyvällä suurseuran konttaamista, sillä tavoitteet on laitettu erityisesti Euroopassa korkealle. Kolmen pelikierroksen jälkeen Rubin on tällä hetkellä kolmantena kerättyään neljä pistettä. Edellä ovat PAOK (5 pistettä) ja Tottenham (7 pistettä), kun pudotuspeleihin etenee kaksi parasta.

//