Suomen jalkapallomaajoukkueen ykkösmaalivahdin paikan lunastanut Lukas Hradecky pelasi Ruotsia vastaan hyvän ottelun. Se ei kuitenkaan riittänyt, sillä Ruotsi voitti 2-1.

– Ne tekee paikoista maalin. Paras esitys näissä meidän peleissä, mitä nyt on ollut. Tasuri olisi ansaittu, ja oltiin mun mielestäni parempi joukkue. Mutta jalkapallo on epäoikeudenmukainen peli, Hradecky sanoi matsin jälkeen.

Ruotsin maalit menivät Suomen puolustuksen nukahdusten piikkiin. Hradeckya osumista ei voinut syyttää.

– Laituri tuli sisään ja joku laittoi pystyjuoksun. Se (Sebastian Larsson) pääsi yksin läpi. Yritin laittaa itseni mahdollisimman isoksi, mutta tällä kerralla ei osunut, kuvaili Hradecky Sebastian Larssonin tekemää Ruotsin avausmaalia.

– Toinen maali oli oikeastaan sama tilanne. Matala keskitys. Sen ekan mä torjuin vissiin, mutta riparista se heitti ihan tyhjään maaliin, Hradecky kommentoi Martin Olssonin tekemää Ruotsin toista maalia.

//