Suomen A-maajoukkuerinkiin kuuluva Anssi Jaakkola on saanut vihdoin vastuuta seurajoukkueessaan Kilmarnockissa.

Kakkosveskarin roolissa operoinut suomalaisvahti on tuurannut loukkaantunutta Cameron Belliä, joka kuuluu puolestaan Skotlannin maajoukkuerinkiin. Bell oli tekemässä jo lähtöä seurasta, mutta yllätti kaikki tekemällä kahden vuoden jatkosopimuksen – tämä oli huono päätös Jaakkolan kannalta.

– Tietenkin haluan pelata mahdollisimman paljon, mutta se ei ole minun valintani. Kun tulin tänne viime tammikuussa, luulin etten pelaisi ollenkaan kuuden ensimmäisen kuukauden aikana. Olin onnellinen, että sain pelata joitakin pelejä viime kaudella. Sitten kun Cammy (Bell) uusi sopimuksensa kesällä, tiesin, että olisi vaikeaa saada pelaavan maalivahdin paikkaa, Jaakkola sanoo The Sunille.

– Yritän vain treenata mahdollisimman kovaa ja käyttää saamani tilaisuudet. Jos en pelaa täällä, ja jos ensi vuonna tai sitä seuraavana vuotena huomaan, että täällä ei ole sijaa minulle, totta kai silloin yritän lähteä tai mennä lainaan jonnekin, jotta pääsen pelaamaan.

//