FC Honka saa sunnuntaina vieraakseen ainoastaan pisteen edellä olevan TPS:n. Pelissä on todella arvokkaat sarjapisteet.

Espoolaisten luotsi Mika ”Bana” Lehkosuo tietää, mitä on luvassa.

– Vastus kovenee, se on selvää. TPS on puolustanut erittäin tiiviisti ja nyt he saivat vielä erittäin vaarallisen hyökkääjän, Riskin, joukkueeseen. Hänella on ajatukset juosta tyhjiin tiloihin puolustuslinjan taakse ja sitä kautta he yrittävät saada Riskistä tehot irti, Bana analysoi Hongan verkkosivuilla.

– Siinä on myös Ääritalo vahvassa juoksukunnossa ja Toni Kolehmainen on keskikentällä tervehtynyt. Hän on muutamissa peleissä ruokkinut aika hyvin edellä mainittua kaksikkoa, Lehkosuo jatkaa.

”Kaikki hyökkääjät ovat hyvin ratkaisuvalmiita”

Honka on hyvässä syysvireessä ja hyökkäyspää on saanut onnistumisia.

– Hyökkäyspelaaminen on tällä hetkellä aika rentoa ja monipuolista. Kaikki hyökkääjät ovat hyvin ratkaisuvalmiita. On selkeitä hyökkäysmalleja, jotka näkyvät peleissä. Tällä hetkellä luulen, ettei meitä ole helppo puolustaa. Tullaan oikealta, vasemmalta ja keskeltä, lyhyillä ja pitkillä.

– Sitä pitää onnistuneesti ja nälkäiseti yrittää jatkaa. Pitää muistaa, että vaihdossa on myös muutama hyvä hyökkäyspään pelaaja ja sitä kautta saadaan ratkaisuvoimaa ylös. Olen tosi hyvällä fiiliksellä ja syksystä on mahdollisuus tehdä hyvä, Lehkosuo päättää.

//