Mika Laurikainen: Olemme haastajia

Miten Arsenal pärjää sarjajumbon vieraana? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue pelaa Ruotsia vastaan maanantaina EM-karsintaottelussa.

Päävalmentaja Mika Laurikainen tuntee vastustajan, jolta on vaikea saada pisteitä.

– Saamme tehdä töitä, että saamme Ruotsilta pisteitä. Siihen kuitenkin tähdätään. Ruotsista hyvän tekee vastahyökkäykset. He ovat niissä nopeita ja täten erittäin vaarallisia. Heillä on todella hyviä pelaajia yläkerrassa, se meidän on huomioitava, Laurikainen sanoo Palloliiton nettisivuilla.

– Ruotsi sopii meille pelillisesti paremmin kuin esimerkiksi Malta, joka oli erittäin passiivinen hyökkäyssuuntaan. Uskon, että meiltä löytyy eväät otteluun. Varmaa on, ettemme päästä heitä helpolla. Olemme haastajia, he ennakkosuosikkeja, mutta meillä on hyvä sauma iskeä.

//

Miten Arsenal pärjää sarjajumbon vieraana? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!
Edellinen artikkeliMoisander: Lähdemme hakemaan hyvää tulosta Unkarista
Seuraava artikkeliRiku Riski: Meillä on pidempi projekti meneillään