Suomen A-maajoukkueen h-hetki lähestyy ja tiistaina vastaan asettuu Unkari.

Huuhkajien pääkäskijä Mixu Paatelainen tietää vastustajan vaarallisuuden – Unkari pystyi nujertamaan jopa Ruotsin.

– Unkari on nopea vastahyökkäysjoukkue, miksi meidän pitää olla varuillamme ja pitää tasapaino hyökkäyksissämme kunnossa. Unkari on tehnyt karsinnoissa kuusi maalia enemmän kuin me. Lisäksi he voittivat Ruotsin viimeksi ja tekivät paljon maaleja Hollantia vastaan. Se kertoo, miten vaarallinen joukkue on vastassa, Mixu sanoo Palloliiton sivuilla.

Mixu haluaa, että Suomi ottaa pallonhallinnan itselleen. Vastuuvalmentaja janoaa maaleja.

– Meidän ajatus on samanlainen kuin ennen Ruotsin kohtaamista: dominoida ja hallita peliä. Olemme kiinnittäneet huomiota viimeisen syötön laatuun ja miten pallo saadaan myös maaliin. Se on jalkapallossa kaiken a ja o, jos haluaa voittaa pelejä. Ruotsia vastaan maalinteko ei ollut tarpeeksi terävää.

//