Suomen A-maajoukkueen päävalmentaja Mixu Paatelainen oli joukkueen esitykseen pääosin tyytyväinen, vaikka lukuisat maalipaikat jäivät hyödyntämättä.

Mixu jakoi kehuja erityisesti Huuhkajien puolustukselle.

– 0-0 ja erittäin hyvä esitys. Tämä ei ole helppo paikka tulla pelaamaan. Unkari osoitti vaarallisuutensa ensimmäisellä puoliajalla, mutta puolustus hoiti hommansa hyvin. Ei päästetty maalia ja se on koko joukkueen ja puolustuksen ansiota, Paatelainen sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

Nyt päättyneissä EM-karsinnoissa oli paljon hyvää ja paljon jää kehittämistä seuraaviin koitoksiin.

– Otetaan plussat ja miinukset mukaan. Lähdetään kehittämään tätä hommaa ja pelaamaan harjoitusotteluita. Tästä on erittäin hyvä jatkaa hyvällä mielellä. Meillä on paljon hyviä asioita, joiden varaan rakentaa.

//