Kuopion Palloseura on hävinnyt kaksi viimeistä liigamittelöä. Lauantaina Kuopioon saapuu RoPS, joka taistelee olemassaolostaan Veikkausliigassa.

Kuopiolaisten vastuuvalmentaja Esa Pekonen tiedostaa RoPS:n ahdingon.

– RoPS:lla on nyt kaikki pelissä ja niin pitää olla meilläkin. Pelissä on oltava yritystä ja huolellisuutta, Honka-ottelun tyyppiseen pelailemiseen meillä ei ole enää varaa. Tasoa on nostettava ja tekemistä parannettava, Pekonen sanoo seuransa verkkosivuilla.

”Pelaajien jaksettava puristaa kauden loppuun asti täysillä”

Pekonen haluaa, että joukkue ei lähde vastustajien vauhtiin.

– Meidän pitää pelata rauhallisesti omaa peliämme. Sarjakautta on enää yksi viikko jäljellä ja nyt on pelaajien jaksettava puristaa kauden loppuun asti täysillä. Helppoa peliä ei ole edessä, sillä RoPS:n on pakko voittaa lauantaina.

//