Alexei Eremenko juniorin ja Roman Eremenkon seurajoukkue Rubin Kazan pelaa tänään huippuottelun Tottenhamia vastaan Englannissa.

Kyseessä on Eurooppa-liigan A-lohkon kolmannen kierroksen kärkimatsi, jossa kohtaavat kaksi neljä pistettä saalistanutta joukkuetta. Lohkon muut joukkueet ovat PAOK (2 pistettä) ja vielä nollilla oleva Shamrock Rovers.

Suomalaisveljeksistä Roman ei omaa pelioikeutta merkattuaan minuutteja jo Dinamo Kiovassa, mutta Alexei saatetaan nähdä jopa avauksessa. Rubinin valmistava peli kotoisassa Venäjän pääsarjassa sujui hyvin, sillä Rubin peittosi Spartakin selvästi 3-0. Roman näkee kuitenkin selvän eron sarjaottelun ja euromatsin välillä.

– Kaikki tulee olemaan erilaista siellä (Englannissa) – peli, turnaus, vastustaja. Me ymmärrämme tämän ja pyrimme pelaamaan parasta peliämme, Roman ennakoi Tottenham-matsia Rubinin verkkosivuilla.