Suomi pelaa tiistaina Unkaria vastaan rupeamansa viimeisen EM-karsintamatsin.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja Riku Riski pitää peliä tärkeänä Huuhkajien kehitysprosessissa.

– Vieraspeli on aina vieraspeli, mutta meillähän on tässä pidempi projekti meneillään. Sillä me voimme pitää vain tätä yhtenä askeleena lähemmäs seuraavia karsintoja ja parempia pelejä. Mielestäni tämä on nyt tosi hyvä paikka. Se on varmasti vaikea paikka pelata. Vaikka heilläkin on käytännössä kaikki mahdollisuudet menneet, niin siitä tulee varmasti hyvä peli, Riski kertoo YLE:lle.

Unkarissa katsottiin tiiviisti Suomen ja Ruotsin välistä mittelöä. Riski tietää, että Huuhkajien pelikirja on vastustajan tiedossa.

– En tiedä, miten paljon ne kiinnittävät huomiota siihen, miten me pelaamme. Se on aina vähän joukkuekohtaista, mutta varmasti ne ovat huomioineet sen jotenkin. Totta kai minä toivon, että pääsemme vähän yllättämään niitä. Samalla tavalla kuin Ruotsin.

//