Tuplamestari HJK voi pelata tänään vapautuneesti, kun Sonera stadionille saapuu mitalia hamuava JJK.

Keskikentällä operoiva Sebastian Sorsa sanoo, että illan ottelun asetelmat ovat mielenkiintoiset.

– Heille tilanne on tiukka. Mitali olisi JJK:lle todellinen unelmasaavutus. He ovat tehneet todella kovaa työtä menestyksen eteen ja tulleet oikeastaan aika puskista liigan kärkijoukkueiden ryhmään. Heillä on todennäköisesti kova halu onnistua tällä kaudella. Asetelmat ovat monellakin tapaa edelleen todella mielenkiintoiset ottelua ajatellen, Sorsa kertoo HJK:n verkkosivuilla.

Sorsa perää kunnon peliä joukkueeltaan, sillä vastaan tulee kovan hyökkäyskaluston omaava ryhmä.

– Mutta on sekin muistettava, ettei voittamiseen varmastikaan riitä pelkkä pikkunätti syöttöpelaaminen, vaan kyllä jokaisen pitää laittaa itsensä likoon kaksinkamppailuissa ja puolustettava hyvällä asenteella. Varsinkin JJK:ta vastaan, jonka hyökkäyskalusto on mielestäni yksi liigan parhaimpia.

//