Keskiviikkona pelattavasta kauden kolmannesta Turun derbystä ei panosta puutu, sillä sekä TPS että FC Inter kamppailevat mitaleista.

FC Inter on tällä hetkellä kakkosena (53 pistettä), mutta FC Honka (51), JJK (51) ja TPS (49) seuraavat tiiviinä perässä kaksi kierrosta ennen sarjan päättymistä. TPS:n keskikentän kapellimestari Toni Kolehmainen summaa tilanteen.

– Nämä paikallismatsit ovat aina ihan oma juttunsa, mutta nyt on myös muutenkin panosta. Ollaan vielä täysillä mitalitaisteluissa mukana, vaikka muidenkin apuja tarvitaan, Kolehmainen sanoo TPS:n verkkosivuilla.

– Meidän pitää keskittyä omaan peliimme ja saada sitä kautta ne kolme pistettä. Loppusyksyn peleistä tekee mielenkiintoisen juuri se, että on panosta ja jännitystä ilmassa. Kentät eivät ole enää parhaassa mahdollisessa kunnossa ja pienikin virhe voi kostautua. Enemmän niitä paineita taitaa olla Interin leirissä, koska he eivät ole voittaneet tällä kaudella yhtään paikallispeliä.

//