Vaasan Palloseura pelaa lauantaina kotiottelun FC Honkaa vastaan.

Vepsun päävalmentaja Petri Vuorinen sanoo, että Palloseuran pitää pelata kauden paras ottelunsa, mikäli se haluaa Hongalta kolme pinnaa viedä.

– He ovat sellaisessa vireessä, ja onnistumisia on tullut paljon. Nyt olisi hyvä hetki ottaa se voitto, mutta kyllä se on meille iso pala haukattavaksi. Jokaisen pelaajan ja valmentajan pitää suorittaa sataprosenttisesti, Vuorinen toteaa seuransa verkkosivuilla.

Vepsu onnistui edellisessä ottelussaan kaatamaan mitaleille kovasti halajavan JJK:n vieraissa, vaikka joukkue kärsii lukuisista poissaolijoista. Pelaajatilanne ei valitettavasti Vuorisen mukaan helpota.

Aleksandr Kokko ja Jani Tanska ovat olleet pitempään loukkaantuneena. Ville Koskimaa on kipeänä. Antonio Inutile, Valtter Laaksonen ja Tero Koskela ovat puolikuntoisia. Heitä voi ehkä ottaa penkille, mutta ei sisääntulo ole välttämättä mahdollinen, sillä he eivät ole harjoitelleet riittävästi pitkään aikaan. Tony Björk on pelikiellossa korttitilin täyttymisen vuoksi. Poissaoloja on ihan tarpeeksi, kuten on ollut koko kauden.

//