Laurikainen: Koitamme laittaa Ukrainan maan tasalle

Veikkausliigaa viikon aluksi! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue jatkaa EM-karsintoja Ukrainan vieraana perjantaina.

Oman haasteen tuo se tosiasia, että Suomen pelaajista valtaosa on jo päättänyt seurajoukkuekautensa.

– Joukkueen vireystila on hyvä siihenkin nähden, että monilla on pitkä kausi takana. Olen tyytyväinen tämän hetken henkeen, mutta on haaste pelata vielä yksi todella merkityksellinen peli pitkän kauden jälkeen. Tällä hetkellä ainakin näyttää siltä, että tänne on tultu taistelemaan, päävalmentaja Mika Laurikainen summaa Palloliiton sivuilla.

– Ottelussa on meille mukavasti panosta. Voitto tekisi hyvää ja tasuri olisi ok. Pisteitä haemme omalla pelillä ja koitamme laittaa Ukrainan maan tasalle. Vireystila tulee ratkaisemaan. Jos saamme hyvän taistelupelin, niin tuloskin on hyvä.

//

Veikkausliigaa viikon aluksi! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliJenkinson: Olen aina uskonut itseeni
Seuraava artikkeliRistilä: Salosen läpilyönti oli mukava huomata