Laurikainen: Koitamme laittaa Ukrainan maan tasalle

© Kuva:
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue jatkaa EM-karsintoja Ukrainan vieraana perjantaina.

Oman haasteen tuo se tosiasia, että Suomen pelaajista valtaosa on jo päättänyt seurajoukkuekautensa.

– Joukkueen vireystila on hyvä siihenkin nähden, että monilla on pitkä kausi takana. Olen tyytyväinen tämän hetken henkeen, mutta on haaste pelata vielä yksi todella merkityksellinen peli pitkän kauden jälkeen. Tällä hetkellä ainakin näyttää siltä, että tänne on tultu taistelemaan, päävalmentaja Mika Laurikainen summaa Palloliiton sivuilla.

– Ottelussa on meille mukavasti panosta. Voitto tekisi hyvää ja tasuri olisi ok. Pisteitä haemme omalla pelillä ja koitamme laittaa Ukrainan maan tasalle. Vireystila tulee ratkaisemaan. Jos saamme hyvän taistelupelin, niin tuloskin on hyvä.

//

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!