Maalikone Kuqi ei ole tyytyväinen

Englannin Ykkösliigan Oldhamille jo kymmenen maalia paukuttanut Shefki Kuqi ei ole tyytyväinen, vaikka maaliverkko on heilunut tasaiseen tahtiin.

Kuqin mahtivireestä huolimatta Oldhan on vasta sijalla 14 Ykkösliigassa ja sekös sapettaa ”Kosovon härkää”.

– Mieluummin ottaisin viisi pistettä enemmän ja viisi maalia vähemmän, mutta näin se menee joskus. En usko, että olen ollut niin hyvä kuin haluaisin olla – tein tiistaina kaksi maalia, mutta molemmat olivat reboundeja, Kuqi sanoo Manchester Evening Newsille.

– Minulla ei ollut mitään aavistusta (liigasta) ennen tänne tuloa, mutta nyt voin sanoa, että meillä on hyvä mahdollisuus. Nyt tunnen pelaajat paremmin – voisimme olla neljä tai viisi sijaa ylempänä sarjataulukossa.

//


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?