Palloliitto ja YLE tiivistävät yhteistyötä

Viikkokierroksella eloonjäämiskamppailu Aston Villa - Watford! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Yhteistyö Ylen ja Suomen Palloliiton välillä syvenee entisestään. Muun muassa miesten A-maajoukkueen MM-karsintaottelut vuosina 2012–1013 ja naisten EM-karsintaottelut kuuluvat jatkossakin Ylen ohjelmistoon. Suomen jalkapallomaajoukkue on kerännyt yleisöjä televisioiden ääreen – ja kerää siis myös jatkossa.

Päävalmentaja Mixu Paatelaisen luotsaama A-maajoukkue aloittaa MM-karsintansa 7.9.2012 kotiottelulla Ranskaa vastaan. Huuhkajien karsintaottelut nähdään Ylen kanavilla, kuten myös vuoden 2014 MM-lopputurnaus, joka järjestetään Brasiliassa.

– Ylellä on mediaoikeudet vuoden 2014 jalkapallon MM-kisojen esittämiseen. On luonnollista, että seuraamme myös Suomen MM-karsintaotteluita. YLE Urheilu on tehnyt hyvää yhteistyötä Suomen maajoukkueen kanssa EM-karsintaotteluissa. On hienoa, että voimme jatkaa sitä myös MM-karsinnoissa, YLE Urheilun päällikkö Markku Jylhäsalo kertoo.

Helmarit ja Pikkuhuuhkajat TV-ruutuun

Yle esittää myös Andrée Jeglertzin valmentaman naisten A-maajoukkueen EM-karsintaotteluita. Naisten karsinnat käynnistyivät lokakuussa 2011 Viroa vastaan komealla 6–0 -voitolla. Tulevien tähtien otteita puolestaan pääsee seuraamaan Ylen kanavilla alle 21-vuotiaiden EM-karsintaotteluissa. Niin naisten kuin nuortenkin maajoukkueen osalta Ylen ja Palloliiton sopimus ulottuu vuoteen 2015 asti.

– Tiivis yhteistyö Ylen kanssa on koko suomalaiselle jalkapallolle erittäin iso ja innostava asia. Karsintaottelut ovat kaikkien suomalaisten katsottavissa, ja luvassa on takuulla kiinnostavia ja jännittäviä pelejä. Nuorentunut Huuhkajat haastaa maailman huippuja MM-karsinnassa, naiset pelaavat taas ensi vuonna EM-paikasta ja Pikkuhuuhkajissa on joukkueellinen todella lupaavia ja lahjakkaita pelaajia taistelemassa EM-turnaukseen pääsystä, Palloliiton puheenjohtaja Sauli Niinistö sanoo.

– Palloliitto on sitoutunut auttamaan Yleä kaikin tavoin maajoukkueiden TV-tuotteen kehittämisessä entistäkin paremmaksi. Suomalainen jalkapallo- ja urheiluyleisö ansaitsee vain parasta.

//


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Viikkokierroksella eloonjäämiskamppailu Aston Villa - Watford! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!