Roope Riskillä onnistunut testimatka

Chelsea - Liverpool Valioliigan helmenä! Lunasta mojova talletusbonus!

TPS:ssä loppukauden lainasopimuksella pelannut Roope Riski teki onnistuneen testimatkan.

Salaperäinen Riski ei paljasta vieläkään testiseuraa – varmaa on edelleen se, että kyseessä ei ole italialainen seura.

– Treenit menivät kuitenkin hyvin ja valmentaja tuntui koko ajan olevan tyytyväinen liikkeisiini ja tyyliini.Viimeiset pari päivää sujuivat aikalailla samoissa merkeissä ja näistä kolmesta päivästä jäi minulle todella lämmin ja hieno kuva sekä kaupungistä että seurasta, erityisesti kuitenkin valmentajista, heidän asenteesta ja tavoitteista, Riski kertoo blogissaan.

Kaikesta päätellen Riski haluaisi sopimuksen tämän testiseuran kanssa.

– Nyt nautin viimeisistä lomapäivistäni ja maanantaina edessä on jälleen treenit, kun aloitamme Tepsin kanssa treenamisen. Kaikki, jotka haluavat, niin peukut pystyyn, että seurat pääsevät keskenään yhteisymmärykseen kaikesta ja toivotaan, etteivät italialaiset pääse kusemaan tätä hienoa mahdollisuutta.

//

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Chelsea - Liverpool Valioliigan helmenä! Lunasta mojova talletusbonus!