Hannu Patronen: Henke Larssonin lopetettua ilmapiiri vapautui

Kolme ja puoli kautta ruotsalaisseura Helsingborg IF:ssä pelannut Hannu Patronen kertoo Kymppipaikka.fi-sivuston laajassa erikoishaastattelussa, kuinka hyökkääjälegenda Henke Larssonin paluu kotimaahan muutti ilmapiiriä seurassa.

Patronen edusti helsingborgilaisseuraa Larssonin kanssa samaan aikaan vuosina 2008 ja 2009.

– Henke oli armottoman hyvä pelimies ja tosi vahva persoona. Hän kyllä tunsi oman arvonsa ja paikkansa, ja teki sen muillekin selväksi. Hän oli seuraihmisten ja fanien silmissä jumalasta seuraava ja ajoittain tuntui, että itse seuraakin suurempi, Patronen kertoo Kymppipaikka.fi-sivustolle.

– Näinä kahtena vuotena Larssonilla oli todella suuri rooli seurassa. Hänen lopetettua uransa muut ottivat enemmän vastuuta ja ilmapiirikin vapautui. Ainakin seuran menestys parani.

Oman uransa suhteen Patronen elää suurten pohdintojen aikaa.

– Tärkeintä minulle on päästä pelaamaan. Sillä perusteella valitsen ensi vuoden joukkueeni. Menen tammikuun alussa takaisin Helsingborgiin treenaamaan HIF:n kanssa ja jatko siellä on yksi mahdollisuus. Lisäksi tapetilla on pari muutakin vaihtoehtoa. Alkuvuodesta asia ratkennee johonkin suuntaan.

Hannu Patrosen laajan haastattelun voit lukea kokonaisuudessaan Kymppipaikka.fi-sivustolta tai suoraan tästä!


Inter – HIFK | HIFK pulassa! ⭐️⭐️⭐️⭐️