Manninen ei vielä mieti Eurooppaa

Pronssijoukkue JJK palasi eilen takaisin sorvin ääreen lomalta, aloittaen talvikauden. Tähtilaituri Mikko Manninen kertoo, että oli mukava palata lomalta, vaikka pidempäänkin olisi saanut kestää.

– Ihan jees fiilikset, vaikka olisihan sitä tietysti vähän pidempäänkin lomalla viihtynyt. Loma meni mukavasti perheen kanssa Espanjassa ja kalastaen Gotlannissa – siellä meidät tosin yllätti myrsky ja viimeisinä päivinä jo vähän jännittikin olla kalalla siinä tuulessa. Ehjänä päästiin kuitenkin pois ja kalaakin saatiin, Manninen kertoo seuran kotisivulla.

– Pelejä oli viime kaudella niin paljon, että kyllähän se nyt tuntuu. Yleensä sitä jo parin viikon loman jälkeen on tehnyt mieli alkaa taas treenaamaan, nyt vielä näin neljän viikon lomailun jälkeenkään ei ole samalla tavalla kaivannut takaisin treenikentälle. Tekee myös mieli pelata välillä jotain muuta kuin futista, esimerkiksi lätkää olisi kiva päästä pitkästä aikaa pelaamaan. Tai vaikka sählyä, sitähän kyllä viime talvenakin pelattiin varmaan enemmän kuin moni sählyjoukkue. Mehän voitaisiin vaikka haastaa Happee, Manninen uhoaa.

”Kai se ihan OK kausi oli”

Manninen pelasi komean kauden nakuttaen kuusi maalia ja alustaen sen päälle vielä kymmenen lisää, mutta itselleen tyypillisesti (katso SuomiFutis.comn haastattelu) kausi oli ”OK”:

– Ei ole kyllä tullut yhtään mietittyä…kai se sitten ihan OK kausi oli.

Mitä tulee ensi vuoden europeleihin, jotka JJK:n menestyskausi toi tullessaan, Manninen ei vielä mieti liiaksi.

– Ei niitä pelejä vielä mieti, nämä talvikuukaudet ovat täällä niin pimeitä, että on parempi vain laittaa aivot narikkaan ja painua lenkkipolulle. Ehkä sitten kun kevätaurinko taas paistaa, Manu tuumaili.
//


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.