Urheilulehti uutisoi perjantaina HJK-peluri Alexander Ringin vierailusta bundesliigaseura Borussia Mönchengladbachin luo viikonlopuksi (uutisemme aiheesta). Urheilulehden tietojen mukaan vierailu tapahtuu saksalaisseuran kutsusta ja siirtokin olisi jo pääpiirteittäin sovittu pelaajan kanssa.

SuomiFutis.com-sivuston sunnuntaina tavoittama Gladbachin urheilujohtaja Max Eberl kieltää kuitenkin jyrkästi asian.

– En tiedä, oliko kyseinen pelaaja eilen stadionillamme seuraamassa Dortmund-ottelua. Sen verran voin sanoa, että ehdottomasti hän ei ainakaan ollut paikalla meidän kutsusta. Eli jos hän oli täällä, niin sitten ihan oma-aloitteisesti, urheilupomo ilmoittaa päättäväisesti.

”Ei vielä päätettynä yhtäkään uutta pelaajaa”


Eberl ei periaatteessa suostu kommentoimaan yhtäkään spekuloinnin kohteena olevaa pelaajanimeä, mutta alleviivaa, ettei tieto "pääpiirteittäin sovitusta siirrosta" pidä paikkansa.

- Emme ole vielä edes kunnolla pohtineet tulevia pelaajasiirtoja. Meillä ei ole vielä päätettynä yhtäkään pelaajaa, jonka haluamme riveihimme, Gladbachin urheilujohtaja painottaa.

Eber kuuluu urheilujohtajan toimensa ohella Borussia Mönchengladbachin johtokuntaan ja tietää siis tarkoin, mitä seurassa tapahtuu. Toisaalta alkuperäisen uutisen lähde Urheilulehti omaa erinomaiset lähteet Helsingin Jalkapalloklubiin, joten tuskin tälläkään kertaa Ringin tarinan kohdalla on savua ilman tulta.