TPS nappasi kaksi kovaa maalintekijää

Tottenham ja RB Leipzig Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

TPS vahvistaa hyökkäyspäätään kahdella kovalla maalintekijällä.

34-vuotias hyökkääjä Mikko Hyyrynen palaa viiden kauden tauon jälkeen takaisin raitapaitojen riveihin yksivuotisella sopimuksella. Hyyrysen vyöllä on 59 liigamaalia 230 matsissa.

– Hyyrynen tuo nuoreen joukkueeseemme kokemusta sekä ammattilaisen työmoraalia ja asennetta. Hän on loistava roolimalli kehittyville pelaajillemme ja tulee haastamaan ja kirittämään nuoria hyökkääjiämme. Mike totuttautuu myös jo samalla työelämään, vaikka pelaaminen on tietenkin hänelle edelleen se ykkösjuttu, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Marco Casagrande kertoo seuran tiedotteessa.

22-vuotias hyökkääjä Aleksi Ristola siirtyy TPS:ään puolestaan Ykkösen viime kauden kärkiryhmään kuuluneesta PK-35:stä. Ristolan sopimus on mallia 1+2.

– Ristola on vahva, juoksuvoimainen ja suoraviivainen hyökkääjä, jolla on potentiaalia täydentää hyökkäyspäätämme. Aleksi on tehnyt ison määrän töitä ja kehittynyt paljon aiemmasta TPS-kaudestaan, mutta täytyy kuitenkin muistaa, että askel Ykkösestä Veikkausliigaan on iso ja hänelle täytyy antaa aikaa, Casagrande muistuttaa.

//


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Tottenham ja RB Leipzig Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!