Uutisoimme perjantaina, kuinka Roman Eremenkon ja Alexei Eremenko juniorin Rubin Kazanissa tapahtuu liikehdintää sopimusrintamalla.

Championat.comin mukaan varmaksi siirroksi venäläismediassa kuulutettu keskikenttäpelaaja Christian Noboan kauppa Dinamo Moskovaan on saanut surkuhupaisia piirteitä.

Kazanin puheenjohtaja Dmitri Samarenkin myönsi perjantaina, että ecuadorilainen on myyty Dinamo Moskovaan. Kaiken huipuksi Noboa iloitsi twitterissään uudesta kontrahdista ja kiitti Rubinia sekä valmentaja Kurban Berdyevia ajastaan Kazanissa. Nyt siirto on jäissä, sillä Dinamolla ja Noboalla on erimielisyyksiä henkilökohtaisista sopimusehdoista eli käytännössä palkasta.

Noboa on tällä hetkellä Rubin Kazanin kanssa Turkissa, jossa joukkue pitää harjoitusleiriä. Paikalla on runsaasti venäläismedian edustajia, joilla on taatusti mehukasta raportoitavaa.

Ecuadorilainen veti perjantaina joukkueen mukana aamutreenit ja päivällä mies luuli allekirjoittavansa agenttinsa kanssa uuden Dinamo-sopimuksen. Toisin kävi. Noboa jätti iltatreenit väliin eikä miestä nähdä todennäköisesti tänäänkään harjoituskentällä, sillä sopimuskeskustelujen on määrä jatkua lauantaina.