AC Oulu haastaa liigajengin – ”Loistavat mahdollisuudet mennä jatkoon”

© Kuva:


Ykkösen AC Oulu pelaa torstaina Suomen Cupin kuudennella kierroksella, kun joukkue kohtaa Kuopion Palloseuran. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti sisätiloissa, jotta olosuhteet ovat parhaat mahdolliset niin pelaajille kuin katsojille.

– Emme halunneet lähteä kokeilemaan Castrénin kentän turvallisuutta ja muiden palveluiden toimivuutta näin tärkeässä ottelussa. Pelaamme mieluummin tutussa ympäristössä, jossa voimme taata myös yleisölle hyvät oltavat. Odotamme ehdottomasti hallia täyteen ja hyvää tunnelmaa, AC Oulun toimitusjohtaja Petteri Haapala toteaa seuran verkkosivuilla.

Oululaisten urheilutoimenjohtaja Mika Nurmela tuntee illan vastustajan hyvin. Luottamusta omiin tuntuu myös piisaavan.

–  KuPS on kahtena edellisenä vuotena selvittänyt tiensä Euroopan kentille. Kyseessä on siis ehdoton huippujoukkue. Heillä on perinteisesti fyysisiä jätkiä, mutta huhujen mukaan suoraviivainen tyyli on ollut muuttumaan päin. Ottelu palvelee meitä tulevaa sarjaa ajatellen hyvin, mutta meillä on tietysti loistavat mahdollisuudet mennä jatkoon tästä ottelusta, Nurmela miettii.

Kamppailu pelataan Arina Areenalle klo 18.30 alkaen.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!