OPS:n kenraali onnistui – avausottelu siirtyy?


Ykkösen joukkueet OPS ja RoPS pelasivat lauantaina kauden kenraaliharjoituksen Rovaniemellä. Iloisella peli-ilmeellä varustettu OPS nousi toisen jakson kirillä 1-2-tappioasemasta aina 4-2-voittoon asti.

Oululaisten pääkäskijä Luiz Antonio oli tyytyväinen joukkueen suoritustasoon. Vastuuvalmentaja kritisoi tosin hiukan joukkueensa huolimattomuutta.

– Ihan sama juttu kuin viikko sitten Oulussa pelatussa ottelussa. Olimme hyviä ja loimme paljon maalipaikkoja myös ensimmäisellä jaksolla, joka oli varsin tasainen. Annoimme RoPS:lla halpoja maaleja, mutta vastaavasti toisella jaksolla meillä onnistui melkein kaikki. Olisimme voineet tehdä enemmänkin maaleja, mutta RoPS:n maalivahti otti pari huipputorjuntaa, Antonio summasi seuran nettisivuilla.

OPS:n on määrä kohdata Ykkösen avauskierroksella 28.4 Viikingit, mutta verkkosivujen mukaan peli siirrettäneen toiselle ajankohdalle Raatin Stadionin lumitilanteen vuoksi.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.