Pietarsaaren Jarosta potkut viime syksynä saanut Venance Zézé on solminut sopimuksen Ykkösessä pelaavan AC Oulun kanssa. Jaro antoi lähtöpassit pelaajalle hänen lyötyään joukkuetoveriaan viime syyskuussa pelatun Jaro-KuPS-ottelun tauon aikana.

31-vuotias Zézé ehti tehdä vaikutuksen Veikkausliigassa myös pelillisten ominaisuuksiensa avulla. AC Oulun urheilutoimenjohtaja Mika Nurmela on seuran verkkosivuilla hankinnasta mielissään.

– Tässä vaiheessa kautta ei voi tehdä hankintoja ellei tiedä pelaajaa entuudestaan. Alkukausi on osoittanut että tarvitsemme hyökkäyspään pelaajan ja Zézén ollessa vapaana hän oli ehdoton ykkösvaihtoehto. Hän on osoittanut tasonsa Veikkausliigassa, Suomi on hänelle tuttu maa ja Jaro taustan vuoksi uskon hänen sopeutuvan erittäin nopeasti meidän pelifilosofiaan. Seuraavaksi hänen täytyy osoittaa tasonsa meille ja olla tehokas, Nurmela sanoo.

Seura ilmoitti tehneensä sopimuksen myös Roope Blombergin kanssa. 18-vuotias laitapuolustaja on esiintynyt joukkueen riveissä talvikauden aikana.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!