FC Hämeenlinna taisteli ja taisteli keskiviikkona FC Viikinkejä vastaan Vuosaaressa, mutta lopputuloksena nolla pistettä kotiin 1-2-tappion myötä.

Joukkueen esitys oli hyvä viikinkejä vastaan, mutta tappiokurimus ei ota hellittääkseen. Joukkue oli kenttätapahtumissa lähes tasoissa isäntien kanssa, kuten edellisissä parissa pelissä, mutta viimeinen silaus puuttuu.

1-1-tilanteessa vieraat saivat mylläkän vuosaarelaisten maalille, mutta palloa ei saatu ruuhkasta iskettyä sisään. Viikingit puolestaan onnistui aivan ottelun lopussa maalinteossa, kun pallo kimposi vieraiden omasta pelaajasta sisään.

– Yksi maali tämän ratkaisi. Meidän yritykset kilpistyi maaliviivalle, kun kaveri meni maaliviivan ylitse. Tasainen peli kaikin puolin, hämeenlinnalaisten päävalmentaja Jussi Lempinen mietti ottelun jälkeen.

– Pelillisesti ollaan pärjätty viimeisissä peleissä hyvin, mutta siitä ei saa yhtään pistettä.

Joukkueella on kasassa vaivainen piste seitsemästä ottelusta ja jumbosija miesten Ykkösessä. Jossain vaiheessa seurajohdon on pakko keksiä jotain suunnan muuttamiseksi, ja usein se tarkoittaa valmentajan vaihtoa.

FC Hämeenlinna pelaa sunnuntaina kotonaan AC Oulua vastaan, minkä jälkeen on kahden viikon tauko.

– Vitsit on todella vähissä nyt. Tauolle olisi pitänyt saada tästä jotain, niin se olisi auttanut.

Katso Huuhkajien Viro-ottelu ilmaiseksi livenä internetin kautta Unibet TV:stä!
Kuittaa samalla 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!