Kroatian valmentaja ei ollut tyytyväinen – "Tuomari suosi Italiaa"

Kroatia pelasi torstaina 1-1-tasapelin Italian kanssa ja säilytti hyvät mahdollisuudet jatkopaikkaan. Kroatian päävalmentaja oli tyytyväinen joukkueen nousujohteiseen peliin, mutta jossiteltavaa jäi tuomaritoiminnasta.

– Ehkä en ole objektiivinen, mutta meiltä jäi rangaistupotku saamatta, kun hyökkääjäämme Nikica Jelavicia rikottiin. Myöskään Andrea Pirlon maalin johtanutta vapaapotkua ei olisi pitänyt koskaan viheltää, Kroatian päävalmentaja Slaven Bilic kertoi Goal.com:lle.

– Monet valmentajat eivät halua puhua tuomareista, mutta minä en ole sitä mieltä.

Italia meni johtoon Pirlon vapaapotkumaalilla juuri ennen taukoa. Toiselle puoliajalla Kroatia pääsi vahvemmin peliin mukaan ja sai ansaitun tasoituksen.

– Kärsimme ensimmäisellä puoliajalla, mutta niin tapahtuu, kun vastassa on Italia. Tauon jälkeen olimme vahvempia, kun muutin keskikentän miehitystä. Saimme painetta ja olisimme voineet jopa voittaa.

Espanja voitti lohkon myöhäisottelussa Irlannin. Espanja ja Kroatia johtavat lohkoa neljällä pisteellä kahden kierroksen jälkeen. Italialla on kaksi pistettä ja perää pitää pisteetön Irlanti. Maanantain viimeisellä kierroksella Kroatia kohtaa Espanjan ja Italia Irlannin.

Lisäjännitystä jalkapallon EM-kisoihin Betsafen vetokohteilla!
Avaa tili tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.