Saksan maalitykki virittäytynyt jo avauspeliin – "Portugali on erittäin tasokas joukkue"

Saksan joukkueen ja koko EM-kisojen kovin maalitykki – 63 maalia maajoukkuepaidassa tehnyt – Miroslav Klose, 33, ei tällä kertaa voi olla täysin varma paikastaan avauksessa. Jos joukkue pelaa vain yhdellä varsinaisella kärkipelaajalla, niin huippuvireinen Mario Gomez saattaa olla valmentajan papereissa niskan päällä.

Ensi lauantaina 34-vuotta täyttävän Klosen mukaan joukkueessa on hyvä vire päällä muutama päivä ennen kisojen alkua.

– Minulla on hyvä tunne kisoista, koska olemme valmistautuneet todella hyvin. Meillä on loistava joukkue, joka tekee tästä helppoa valmentajalle, Klose kertoi UEFA.com:lle tiistaina.

Saksa avaa kisat Portugalia vastaan ensi lauantaina. Muut kivikovan lohkon joukkueet ovat Tanska ja Hollanti. Saksa on lohkon ennakkosuosikki, mutta varsinkin Hollanti ja Portugali eivät perustasoltaan ole juurikaan heikompia.

– Olemme pelanneet Portugalia vastaan ennenkin. Heidän joukkueensa on uusiutunut ja on erittäin tasokas, Klose jatkaa.

Joukkueen nykyinen manageri, pelaajana Saksan EM-kultaan vuonna 1996 kahdella finaalimaalilla johdattanut Oliver Bierhoff tietää tilanteen, mikä joukkuetta odottaa.

– Tiedämme olevamme yksi suosikeista, mutta turnauksesta tulee todella kova meillekin. Meillä on nuoria ja laadukkaita pelaajia, ja meidän pitää todellakin olla yhtenäinen joukkue päästäksemme jatkoon, Bierhoff kertoi.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla huikea 200 euron bonus (voimassa 13.6. asti)!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.