Italia-luotsi ohjeistaa Mario Balotellia – "Täytyy päästä yli tällaisista tilanteista"

Italian maajoukkueen nuori hulivilikärki Mario Balotelli on jälleen ollut otsikoissa, niin hyvässä kuin pahassa. Balotelli viimeisteli näyttävän saksipotkumaalin Irlantia vastaan, mikä lopullisesti varmisti Italian jatkopaikan.

Vaihdosta kentälle otettu Balotelli tuuletti maalia kääntymällä vaihtopenkkiä kohti yrittäen huutaa nähtävästi hänet penkittäneelle päävalmentajalle jotain, mutta joukkuetoveri kirjaimellisesti sulki miehen suun kädellään.

Italian päävalmentaja Cesare Prandelli perää Balotellilta nyt henkistä kasvua huippuhyökkääjän rooliin niin kentällä kuin kentän ulkopuolella.

– Hän täytyy tehdä loikka korkeammalle tasolle ja siten osoittaa olevansa todellinen mestaripelaaja. Hänen täytyy oppia ottamaan kritiikkiä vastaan ja istumaan vaihtopenkilläkin, Prandelli kertoi The Guardianin verkkosivuilla.

– Sinä päivänä, kun hän ymmärtää, että kukaan ei aio loukata häntä ja me kaikki haluamme hänen parastaan, hän tulee kehittymään.

Balotelli oli kahdessa ensimmäisessä pelissä avauksessa, mutta ei saanut juurikaan mitään aikaan. Kolmannessa pelissä hän tuli kentällä vaihdosta ja onnistui maalinteossa ottelun loppuminuuteilla.

– Minulla oli rohkeutta peluuttaa häntä, mutta se oli tarkkaan laskelmoitua. Jos Balotelli haluaa kasvaa, hänen täytyy päästä yli tällaisista tilanteista.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.