OPS ja AC Oulu kohtasivat keskiviikkona Oulun derbyssä. Paikallispeli keräsi hurjan kiinnostuksen, sillä paikalle oli kerääntynyt peräti 4007 katsojaa.

OPS-luotsi Luiz Antonio oli taiston tauottua pettynyt, sillä ryhmä oli pitkään kiinni voitossa Jean Fridolin Nganbe Nganben ensimmäisen puoliajan osumalla. Vierailijoiden Joni Mäkelä onnistui kuitenkin pilaamaan isäntien juhlat vain kuusi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

– Olen erittäin pettynyt viimeiseen kuuteen minuuttiin. On tasapeli tietysti parempi kuin ottaa turpaan, mutta meillä oli lopussa kaksi paikkaa, joista olisi pitänyt iskeä 2 – 0 ja peli olisi ollut siinä, Antonio lausuu seuran verkkosivuilla.

Vierailijoiden luotsi Juha Malinen kävi puolestaan ottelun jälkeen kuumana suojattiensa intensiteetin puutteen vuoksi.

– Osa meidän pelaajista on liian kilttejä, joita ei saatana huvittanut pelata tänään tosissaan. Ei siinä auta, että puoliajalla räyhätään kopissa. Ei jumalauta voi olla niin, että jätkät luulevat, että me kävellen voitamme OPS:n! Täällä taistellaan elämisestä ja isoista asioista, kun jalkapallo on tekemässä tuloaan kaupunkiin, niin silloin pitäisi näkyä sydäntä tässä hommassa, Malinen jyrähti.

– Se, että valmistautuminen epäonnistui, menee valmentajan piikkiin. Valitettavasti tein virhearvioinnin ja kannan siitä kyllä vastuun. Minun olisi pitänyt sytyttää joukkue ennen peliä.

Nyrkkeilyn raskaan sarjan titteliottelu Klitschko vs. Thompson lauantaina 7. heinäkuuta!
Amin Asikaisen selostamana ilmaiseksi Unibet TV:ssä! Rekisteröidy tästä!