Kerroimme tänään tiistaina, että FC Hämeenlinnan toimitusjohtajan tehtäviä viimeiset kaksi kuukautta hoitanut Janne Oksanen väistyy tehtävässään heinäkuun jälkeen (lue uutinen). Oksanen kertoo seuran nettisivuilla, ettei hän saanut muodostaa realistista kuvaa seuran taloudesta ennen kuin hän otti tehtävän vastaan.

– En mielelläni hirveästi kommentoisi näitä asioita seuran ulkopuolelle, Oksanen toteaa vyyhdistä SuomiFutis-sivuston haastattelussa.

– Minulle jätettiin joitain asioita kertomatta, mitkä olivat vähän epäselviä. Enempää en lähde asiaa avaamaan. Tämä on seuran ja minun välinen asia, hän painottaa.

Seuran hallituksen puheenjohtaja Rainer Lundbergin mukaan mitään ei ole ainakaan tietoisesti jätetty seuran taholta kertomatta.

– En osaa kommentoida hänen sanomisiaan. Ei tässä ole ainakaan tarkoituksellisesti mitään salattu, Lundberg toteaa SuomiFutis-sivustolle.

Millainen on FC Hämeenlinnan taloustilanne?

Oksanen toteaa myös hämeenlinnalaisseuran verkkosivuilla, että ”seuran taloudelliset näkymät kuluvaa kautta pidemmälle ovat hyvin epävarmat.”

Minkälainen on FC Hämeenlinnan taloustilanne, puheenjohtaja Rainer Lundberg?

– Eihän se (talous) mikään kovin vahva ole, mutta kuitenkin selvitty on ja selvitään jatkossakin. Haasteitahan on joka seuralla niin jalkapallossa kuin muissa lajeissa. Tämä ei ole varmasti mikään yllätys kenellekään, Lundberg kertoo.

Onko seura konkurssikypsä?

– Ei ole konkurssikypsä. Haasteet pystytään voittamaan. Ottelutapahtumat ovat yksi merkittävä tulonlähde, ja nyt kun olemme miehittäneet sarjan viimeisiä paikkoja, niin yleisöryntäys ei ole ollut toivotunlainen.

Julkaisemme Janne Oksasen haastattelun kokonaisuudessaan keskiviikkona.

Jaakko Käyhkö

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!