HIFK:n kapteenina kahden edelliskauden toiminut Petri Heinänen, 36, palaa joukkueen riveihin. Heinänen oli mukana kokoonpanossa jo lauantaina, kun helsinkiläisryhmä kohtasi RoPSin.

– Olemme valmennuksen kanssa keskustelleet siitä mitä minulta odotetaan ja mitä itse pystyn tarjoamaan, joten roolini joukkueessa on varsin selvä. Ei ole tarkoituskaan pelata joka ikistä ottelua vaan auttaa joukkuetta tarpeen mukaan. Tilannetta voidaan tarkistaa myöhemmin, mikäli työt sallivat ja paikat pysyvät kunnossa. Yleiskuntoani olen pitänyt treenaamalla jatkuvasti yllä, eikä pelipaikkani toisaalta edellytäkään jatkuvaa ravaamista, toppari toteaa seuran kotisivuilla.

HIFK:n ja Heinäsen sopimus kattaa loppukauden.

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!