Helsingin Jalkapalloklubi kärsi lauantaina Veikkausliigan kärkikamppailussa kirvelevän 0-2-vierastappion FC Interille. Koitos sujui helsinkiläisten osalta mollivoittoisesti jo ennen alkuvihellystä.

– Sairastuvalla tilanne näyttää huonolta. Vaikka Berat Sadik on nyt mukana ja Valtteri Moren sai tänään ensimmäisen liigaottelunsa pitkään aikaan, oli poissaoloja lukuisia. Juho Mäkelä oli omissa häissään, Mathias Lindström ja Rami Hakanpää loukkaantuneina. Heidän lisäkseen keskikentällä paljon pelannut Antti Okkonen sai valmistavissa treeneissä pallon niin kovaa päähänsä että hänen pelaamisensa kiellettiin, päävalmentaja Antti Muurinen harmittelee seuran nettisivuilla.

Luotsi harmitteli erityisesti toisen jakson alun heikkoa pelaamista.

– Ensimmäinen oli mielestäni ihan tasainen jakso, ei siinä kummallakaan ollut huippupaikkoja ja molemmila muutamia puolittaisia paikkoja. Toisen jakson alku oli meiltä todella huono ja Inter sai hyvän vauhdin päälle. Se näkyi maalien muodossa: ensimmäinen syntyi oikeastaan vain erinomaisen keskityksen myötä, toisessa oli sen sijaan selkeä puolustusvirhe.

Tappiosta huolimatta Klubi jatkaa sarjakärjessä yhden pisteen erolla ennen Interiä ja IFK Mariehamnia.

Nyt 100 euroa ILMAISEKSI vedonlyöntiin – futikseen tai muihin kohteisiin!
Avaa pelitilisi tästä ja hyödynnä huikea tarjous!