JJK kohtaa tänään torstaina Eurooppa-liigan ensimmäisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa norjalaisen Stabaekin. Kettupaidat voittivat ensimmäisen koitoksen tyylikkäästi maalein 2-0.

– Vastustaja tullee samalla kokoonpanolla kuin ensimmäiessä ottelussa, mutta varmasti he pelaavat eri sykkeellä kotonaan – tulossa on siis meille todellakin kova peli. Meidän on oltava äärimmäisen tiukkoina ja milliäkään ei saa antaa periksi! Nyt on jokaisen puserrettava itsestään kaikki irti kentällä, valmentaja Jori Särkkä toteaa seuran nettisivuilla.

Suuret ottelut tuovat mukanaan kovat paineet. Särkän mukaan pelaajien kehittymisen kannalta tämänkaltaiset koitokset ovat paikallaan.

– Tällaiset pelit tekevät pelaajille hyvää. Se kasvattaa pelaajia, kun pelissä on panosta – jos haluaa kehittyä pelaajana, näitä kovan panoksen otteluita on koettava. Ei ole epäilystäkään, etteikö jokainen haluaisi antaa kaikkeaan kentällä!

JJK pelaa seurahistoriansa ensimmäisiä europelejä, joten norjalaisseuran kaataminen olisi ehdottomasti hatunnoston arvoinen suoritus.

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!