JJK ylsi sunnuntaina Veikkausliigassa 3-3-tasapeliin vieraspelissä IFK Mariehamnia vastaan. Jyväskyläläisten kaikista kolmesta osumasta vastasi 21-vuotias kärkimies Eero Markkanen, joka pelasi vasta uransa toisen liigakamppailun.

– Totesimme, että aika on Eerolle kypsä ja nostimme hänet mukaan joukkueeseen. Interiä vastaan hän oli hyvä, mutta tänään hänellä oli peli paremmin hallussa. Eero oli mies paikallaan, JJK-valmentaja Jori Särkkä kehaisee Veikkausliigan nettisivuilla.

– Eero teki oikeita asioita kentällä, oli kaksinkamppailuissa vahva, eikä tullut samanlaisia pallonmenetyksiä kuten Interiä vastaan. Potentiaalia hänessä on todella paljon, eikä kaikkea ole todellakaan vielä nähty, Särkkä jatkaa.

Kettupaidat matkustavat suoraan Maarianhaminasta Montenegroon, jossa odottaa Eurooppa-liigan toisen karsintakierroksen jälkimmäinen osaottelu, johon vierailijat lähtevät 3-2-kotivoitto allaan. Liigassa JJK pelaa Veikkausliigassa seuraavan kerran viikon päästä sunnuntaina kotiottelussa TPS:aa vastaan.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!