JJK tekee tänään torstaina keskisuomalaista urheiluhistoriaa, kun se kohtaa norjalaisen Stabaekin Eurooppa-liigan 1. karsintakierroksella kotikentällään. Euro-ottelu on JJK:lle seurahistorian ensimmäinen. Valmentaja Joni Särkkä onkin tietysti innoissaan.

– Edessä on ensimmäinen euro-ottelu. Kansainvälinen ottelu tekee hyvää kaikille täällä: joukkueelle, organisaatiolle – koko seuralle! Tähän on pitkään tähdätty ja nyt se on käsillä, pitkän päivätyön jyväskyläläisen jalkapalloilun eteen tehnyt Särkkä tunnelmoi seuran kotisivuilla.

Norjalaisvastustaja keikkuu tällä hetkellä Norjan pääsarjassa vihoviimeisenä. Joukkuetta on silti turha lähteä aliarvioimaan.

– Vastustaja tulee varmasti hakemaan tulosta. Molemmat haluavat saada tästä otteluparin ensimmäisestä ottelusta hyvän tuloksen, Särkkä tietää.

– Mitä olemme heidän otteitaan liigassa katselleet, niin he ovat enemmän vetäytyneet ja odotelleet vastaiskuja. Mutta toisaalta tänään on aivan uusi peli ja uudet kujeet, joten vasta tänään nähdään, miten he meitä vastaan tulevat pelaamaan. Luvassa on varmasti tiukka ottelu, jossa pienet asiat ratkaisevat. Pieniin perusasioihin on keskityttävä huolella, käskyttäjä painottaa.

Ottelu alkaa klo 19.00 Harjun ELY-stadionilla.

Nyrkkeilyn raskaan sarjan titteliottelu Klitschko vs. Thompson lauantaina 7. heinäkuuta!
Amin Asikaisen selostamana ilmaiseksi Unibet TV:ssä! Rekisteröidy tästä!