FC Inter piti Hongan aisoissa: "Peli oli meillä kontrollissa"

FC Inter säilytti asemansa Veikkausliigan kärjessä ottamalla 2-1-kotivoiton FC Hongasta lauantaina. Interin maalit kirjattiin Irakli Sirbiladzelle ja Pim Bouwmanille. Hongan kavennuksen viimeisillä minuuteilla teki Tim Väyrynen.

Sekä päävalmentaja että pelaajisto näki alun olleen Interille hankala, mutta loppujen lopuksi joukkueen saaneen ottelun kontrolliin, minkä ansiosta pisteet jäivät Turkuun.

– Ensimmäinen jakso oli meiltä huono. Toisella jaksolla saimme pelin kulkemaan ja onnistuimme tekemään kaksi maalia. Vaikka Honka tulikin lopulta maalin päähän, niin tästä huolimatta pelin oli meillä mielestäni kontrollissa, Interin keskikenttäpelaaja Joni Kauko kertoi joukkueen kotisivuilla.

– Olimme avausjaksolla aivan liian passiivisia, jonka takia Honka sai kontrolloitua pelin kulkua. Toiselle jaksolle nostimme sitten prässiä ja saimme pelin hallinnan itselle. Hongan maalin myötä pelin lopusta tuli jännittävä, mutta kestimme, päävalmentaja Job Dragtsma puolestaan pohti ottelun kulkua.

Inter johtaa liigaa neljän pisteen erolla ennen HJK:ta ja ottelun vähemmän pelannutta IFK Mariehamnia, joka kohtaa maanantaina MYPA:n vieraskentällä.

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.