HJK haluaa takaisin oikealle raiteelle: "Työhaalarit päälle"

© Kuva:

HJK yrittää kääntää kehnoa liigavirettään lauantaina, kun JJK tulee vierailulle Helsinkiin. HJK:n vireeseen ovat vaikuttaneet osin eurokiireet, mutta se ei ole koko tarina.

Pelaa HJK-JJK Betssonille 25 euron riskitön veto kertoimilla: 1,40 – 4,50 – 7,25
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

HJK onkin hakenut uutta virtaa hankinnoilla. Heinäkuussa joukkueeseen liittyi Mika Väyrynen ja tuoreimpana vahvistuksena joukkueeseen tuli Sakari Mattila, joka pelasikin jo ensimmäinen liigapelinsä paluun jälkeen viime viikonloppuna 0-3-tappiossa FC Lahtea vastaan.

Mattilalla oli allaan pitkä tauko peleistä ennen viikonloppua eikä mies pystynyt HJK:n kurssia kääntämään. Parempaa lienee kuitenkin luvassa, kun pelituntuma löytyy.

– Pelistä oli kateissa koko idea, eikä sitä löytynyt missään vaiheessa. Joukkue oli luonnollisesti pettynyt, mutta uskon, että tappio oli myös heräte kaikille, Mattila kertoi HJK:n kotisivuilla.

– Nyt koko joukkueen pitää laittaa työhaalarit päälle ja pelata Klubi-sydämellä.

HJK on neljä pistettä kärkijoukkue Interiä perässä. Mitään ei siis ole menetetty mestaruuden kannalta, mutta Mattilalla on vain yksi suunta.

– Voitto on ainoa vaihtoehto lauantain pelistä. Emme ajattele mitään muuta. Ajatukset ovat kuitenkin positiivisia, haluamme voittaa, mutta ilman väkinäistä pakkoa.

Pelaa HJK-JJK Betssonille 25 euron riskitön veto kertoimilla: 1,40 – 4,50 – 7,25
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!