HJK saattaa kohdata omia poikia Eurooppa-liigan seuraavalla kierroksella

© Kuva:

HJK:n vastustaja Eurooppa-liigan karsinnan playoff-kierrokselle arvotaan tänään klo 14.30 alkaen UEFA:n päämajassa Nyonissa, Sveitsissä.

HJK tulee arvontaan sijoittamattomana joukkueena. Sijoitettujen joukkueiden listalla, josta HJK:n vastustaja arvotaan, on parin ex-HJK-pelaajan joukkueet. HJK saattaa kohdata Juhani Ojalan edustaman sveitsiläisen Young Boysin tai Jukka Raitalan nykyisen joukkueen, hollantilaisen SC Heerenveenin.

Ojala pelasi HJK:ssä vielä viime elokuuhun asti, Raitala siirtyi HJK:sta ulkomaille syksyllä 2009 ensin lainalle ja myöhemmin pysyvästi. Kumpikin pelaaja on valittu Mixu Paatelaisen Huuhkaja-ryhmään 15. elokuuta pelattavaan Pohjois-Irlanti ystävyysotteluun Belfastiin.

Mahdollinen vastustaja on myös nykyisen Huuhkaja-kapteenin Niklas Moisanderin hollantilaisseura AZ Alkmaar.

Katso täydellinen lista mahdollisista vastustajista HJK:n kotisivuilta.