HJK:n puolustuspään johtohahmoihin lukeutuva Mathias Lindström lähtee luottavaisin mielin taistelemaan jatkopaikasta Mestarien liigan karsintojen 3. kierroksen toiseen osaotteluun. Skottijätti Celtic voitti avausosan Glasgow´ssa maalein 2-1, mutta tuon tuloksen voidaan ajatella olevan helsinkiläisten kannalta torjuntavoitto.

Pelaa HJK-Celtic Betssonille 25 euron riskitön veto kertoimilla: 2,85 – 3,25 – 2,25
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Urallaan lukuisia euro-otteluita niin HJK:n kuin edesmenneen TamU:n paidassa pelannut toppari tietää europeleissä olevan pienet marginaalit.

– Meidän pitää onnistua täysin, jotta menemme tästä jatkoon. Koko joukkueen pitää onnistua. Vastustaja on täynnä laadukkaita pelaajia, mutta myös meillä on laadukkaita pelaajia.

HJK:lle riittää 1-0-voitto

Töölön jalkapallostadionin keinonurmi on herättänyt paljon keskustelua ottelun alla. Celticin maalivahti Fraser Forster totesi esimerkiksi, että alusta tuntuu todennäköisesti siltä kuin ”heittäytyisi parkkipaikalla”. (Lue lisää asiasta tästä)

Lindström kohottaa olkapäitään SuomiFutis-sivuston haastattelussa kuullessaan britin kommentin.

– Ei häntä kukaan pakota heittäytymään. Hän saa olla pystyssä koko pelin, jos hän haluaa, toppari naureskelee.

HJK:lle riittää jatkopaikkaan 1-0-kotivoitto vierasmaalin ansiosta. 2-1-tulos veisi joukkueet jatkoajalle. Tasapeli tai 3-2-tulos sekä tätä suuremmat yhden maalin kotivoitot tarkoittaisivat puolestaan glasgowlaisten juhlia.

Ottelu pelataan Töölön jalkapallostadionilla keskiviikkona klo 20.00 alkaen.

Jaakko Käyhkö

Julkaisemme Mathias Lindströmin erikoishaastattelun vielä tiistain aikana! Pysy kuulolla!

Pelaa HJK-Celtic Betssonille 25 euron riskitön veto kertoimilla: 2,85 – 3,25 – 2,25
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!