KuPS:lla miettimisen paikka: "Liian helppoja takaiskumaaleja"

© Kuva: Juha Tamminen

KuPS taipui sunnuntaina tärkeässä Veikkausliiga-pelissä samoista sijoituksista kamppailevalle JJK:lle maalein 2-3 kotikentällään. KuPS teki pelin itselleen hankalaksi päästämällä JJK:n nopeasti johtoon ja tasoituksensa jälkeen vielä uudestaan peräti kahden maalin karkumatkalle ennen taukoa, mikä riittikin vieraille voittoon asti.

– Alun löysä pelaamisemme ärsyttää, se syö miestä että annetaan maali tuolla tavalla. Se on anteeksiantamatonta. Pääkopasta se oli täysin kiinni, miten tuollainen maali annetaan heti pelin alkuun KuPS:n, Antti Hynynen summasi Veikkausliigan kotisivuilla.

– Liian helppoja takaiskumaaleja tuli, ei siitä pääse mihinkään. Hyvin taisteltiin toisella jaksolla ja olisi se viimeinenkin veto voinut maaliin mennä. Maalivahti Janne Korhonen yritti väistää, muttei ehtinyt pois pallon tieltä, Hynynen manaili ratkaisupaikkansa hukkaamista.

KuPS on joka tapauksessa parantanut peliään liigassa eurokiireiden helpotettua. Seuraavaksi joukkueella edessään hankala vieraspeli Maarianhaminassa ensi sunnuntaina.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.