Mixu Paatelainen: ”Emme voi puolustaa näin Ranskaa vastaan”

Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Suomi kohtasi eilen keskiviikkona Pohjois-Irlannin MM-karsintojen kenraaliharjoituksessa. Joukkueet päätyivät Belfastin illassa 3-3-tasapeliin värikkäiden vaiheiden jälkeen.

Huuhkajat aloitti ottelun heikosti, sillä kotijoukkue johti kamppailua parinkymmenen minuutin pelaamisen jälkeen lukemin 2-0 Shane Fergusonin ja Kyle Laffertyn osumilla. Suomi kuittasi kuitenkin takaiskut vielä saman jakson aikana, kun Tim Sparv ja Teemu Pukki heiluttivat maaliverkkoja.

Toisella jaksolla Suomi otti pelin hallintaansa ja näytti vievän koitoksen nimiinsä, kun Perparim Hetemaj laukoi komean vapaapotkuosuman 74. peliminuutilla. Sinivalkoisten voitto jäi silti näkemättä Martin Patersin ammuttua rangaistupotkun kymmenen minuuttia myöhemmin verkon perukoille kotiyleisön riemuksi.

Irlannin maalit syntyivät Suomen karmivien puolustusvirheiden seurauksena, mutta Huuhkajien hyökkäyspelaamisessa oli  nähtävissä paljon positiivisia elementtejä. Päävalmentaja Mixu Paatelainen kiinnittikin näihin seikkoihin huomiota.

– Meidän pallollinen peli oli erinomaista. Erinomaista. Pallo liikkui, miehet liikkuivat ja tekivät sitä mitä haettiin. Teimme kolme maali ja olimme hallitsevampia ja veimme peliä. Siihen olen todella tyytyväinen, Paatelainen kertoo Palloliiton verkkosivuilla.

– Jos maalin edessä pelaamme näin huonosti, niin siitä rankaistaan. Tänään puolustus näytti huonot puolensa, mutta ei se ole joka pelissä näin huonoa. Se on pelkästään henkisellä puolella ja siinä pitää skarpata. Emme voi puolustaa jatkossa näin.

Suomi kohtaa seuraavassa pelissä Ranskan Olympiastadionilla MM-karsintojen avausottelussa. Kenraaliharjoitus antoi opetuksen ensi-iltaa varten.

– Lähtötilanne Ranska-otteluun on nyt se, että pallollinen peli on hyvässä jamassa, mutta emme voi puolustaa näin Ranskaa vastaan. Keskikentän ja puolustuksen yhteistyön pitää parantua ja olen varma, että puolustus on tiivis, kun kohtaamme Ranskan.

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!