Ranskan luotsi tyytyväinen MM-karsintakenraaliin: "Puuttui vain maali"

Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Huuhkajien MM-karsintojen tuleva avausvastus Ranska pelasi viimeisen valmistavan ottelunsa Uruguayta vastaan 0-0. Joukkue oli muuttunut runsaasti kesältä – vain neljä avauksen pelaajista oli samoja kuin EM-kisojen Espanja-puolivälierätappiossa.

Joukkueen uusi päävalmentaja Didier Deschamps haluaa tehdä joukkueesta oman näköisensä, minkä lisäksi muutama mies on Ranskan liiton langettamien pelikieltojen vuoksi poissa.

Pelaajaurallaan maajoukkueen kapteenina vuoden 1998 maailmanmestaruuden Ranskan kanssa voittanut Deschamps oli tyytyväinen avauspeliin joukkueen peräsimessä.

– Meiltä puuttui vain yksi maali. Meillä oli ottelun parhaat paikat, mutta kohtasimme kokeneen ja hyvin puolustavan joukkueen, Dechamps kertoi Telefoot-kanavan haastattelussa.

– Voitolla olisimme saaneet itseluottamusta, mutta tämä oli opettavainen peli meille. Uudet miehet saivat peliaikaa ja oli hyvä nähdä heidät tositoimissa. Kokemusta saa vain pelaamalla ja näin paljon hyviä asioita.

Ranska tulee Huuhkajien vieraaksi Olympiastadionille 7. syyskuuta Vuoden 2014 MM-karsintojen avauspeliin. Muut lohkon joukkueet ovat Espanja, Valko-Venäjä ja Georgia.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!