Santi Cazorla siirrostaan: "Fabregas suositteli Arsenalia"

Valioliigaseura Arsenal vahvisti tänään 27-vuotiaan Espanjan maajoukkuepelaajan Santi Cazorlan siirtyvän joukkueeseen espanjalaisseura Malagasta. Siirtosumma ei julkistettu, mutta sen uskotaan olevan noin 15 miljoonaa euroa.
Cazorla kertoo keskustelleensa kahden entisen Arsenal-pelaajan kanssa ennen siirtoaan – Villarrealissa samaan aikaan pelanneen Robert Piresin ja maajoukkuekaverinsa, ex-Arsenal-kapteeni Cesc Fabregasin kanssa.

– Fabregas kertoi, että Arsenal on yksi englannin suurseuroista ja kuinka olisin onnellinen täällä. Hän sanoi, että sopeutuisin nopeasti joukkueeseen, minkä voin jo tuntea, Cazorla kertoi Arsenalin kotisivuilla.

– Monet espanjalaiset pelaajat ovat sopeutuneet Englantiin hyvin – mm. David Silva, Juan Mata ja Fernando Torres – ja he inspiroivat muitakin tulemaan tänne. Toivon, että sopeudun tänne yhtä hyvin kuin he.

Cazorla on liittynyt jo Arsenal harjoitusrinkiin ja esiintyy ensimmäisen kerran joukkueen väreissä ystävyysottelussa FC Kölniä vastaan ensi sunnuntaina.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Edellinen artikkeliAlexei Eremenko jr. Huuhkaja-ryhmässä Pohjois-Irlantia vastaan
Seuraava artikkeliSuomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue nimetty Latviaa vastaan