Santi Cazorla siirrostaan: "Fabregas suositteli Arsenalia"

© Kuva:
Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Valioliigaseura Arsenal vahvisti tänään 27-vuotiaan Espanjan maajoukkuepelaajan Santi Cazorlan siirtyvän joukkueeseen espanjalaisseura Malagasta. Siirtosumma ei julkistettu, mutta sen uskotaan olevan noin 15 miljoonaa euroa.
Cazorla kertoo keskustelleensa kahden entisen Arsenal-pelaajan kanssa ennen siirtoaan – Villarrealissa samaan aikaan pelanneen Robert Piresin ja maajoukkuekaverinsa, ex-Arsenal-kapteeni Cesc Fabregasin kanssa.

– Fabregas kertoi, että Arsenal on yksi englannin suurseuroista ja kuinka olisin onnellinen täällä. Hän sanoi, että sopeutuisin nopeasti joukkueeseen, minkä voin jo tuntea, Cazorla kertoi Arsenalin kotisivuilla.

– Monet espanjalaiset pelaajat ovat sopeutuneet Englantiin hyvin – mm. David Silva, Juan Mata ja Fernando Torres – ja he inspiroivat muitakin tulemaan tänne. Toivon, että sopeudun tänne yhtä hyvin kuin he.

Cazorla on liittynyt jo Arsenal harjoitusrinkiin ja esiintyy ensimmäisen kerran joukkueen väreissä ystävyysottelussa FC Kölniä vastaan ensi sunnuntaina.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!