Shefki Kuqi herättää innostusta Skotlannissa – "Tuo uuden ulottuvuuden peliimme"

Viime viikolla Skotlannin pääsarjassa pelaavaan Hibernianiin siirtynyt ja heti viikonloppuna vaihdosta kentälle päässyt Shefki Kuqi herättää innostusta uudessa seurassaan.

Redbet tarjoaa 25 ILMAISKIERROSTA Zombies-videoslottiin!

Paikallismedia on epäillyt, onko 35-vuotiaasta Kuqista hyötyä joukkueelle, mutta joukkuekaverit uskovat järkälemäiseen hyökkääjään.

– Hän on erittäin hyvässä kunnossa ja todella kokenut kettu, koska on pelannut korkeimmalla tasolla. Hänhän oli vasta pari vuotta sitten Newcastlessa, joten iän ei pitäisi olla ongelma, ”Hibsin” maalivahti Ben Williams kertoi The Scotsmanille.

– Tämä on tietenkin jalkapallon arkea. Ihmiset katsovat vain kuinka vanha olet, mutta jos katsot hänen tilastojaan viime kaudelta, hän pelasi yli 90 prosenttia joukkueensa peleistä Englannin Ykkösliigassa, samaa sarjaa itsekin viime vuonna pelannut Williams kertoi.

Suoraviivaisesta pelityylistään tunnetun Kuqin uskoisi olevan kuin kotonaan Skottiliigassa, missä vauhtia piisaa.

– Hän tuo uuden ulottuvuuden peliimme. Hän on vahva, fyysinen ja hyvin liikkuva. Hänestä tulee olemaan runsaasti apua linkkinä hyökkäyksen ja keskikentän välillä. Uskon hänen pärjäävän.

Hibernianin seuraava peli on ensi lauantaina St. Johnstonea vastaan. ”Hibs” on kauden kolmesta pelistään kerännyt neljä pistettä.

Redbet tarjoaa 25 ILMAISKIERROSTA Zombies-videoslottiin!


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – LEICESTER

Chelsea saa revanssimahdollisuuden pika-aikataululla finaalipettymyksen jälkeen!