Tasapeli herätti Cityn – Siirtoja luvassa ennen perjantaita?

Manchester City oli yllättävissäkin vaikeuksissa Liverpoolia vastaan sunnuntaina ja joutui taistelemaan saadakseen 2-2-tasapelin.

– Molemmat pelasivat hyvin. Tasapeli on oikea tulos loppujen lopuksi. Emme ole monestakaan syystä 100-prosenttisessa kunnossa. Oli tärkeää, että emme hävinneet tätä peliä, City-luotsi Roberto Mancini kertoi BBC Sport:lle.

– Liverpool erityisesti kotonaan on erinomainen joukkue. Halusimme voittaa täälläkin, mikä totta kai on hankalaa. Mutta yksi piste tästä pelistä oli hyvä lopputulos.

Manchester City oli pitkästä aikaa rauhallinen kesän siirtomarkkinoilla ehkä jopa liian rauhallinen. Mestaruudenkin jälkeen tarvitaan kehitystä ja uusia tuulia.

Joukkue avasi rahahanat vasta elokuun alussa hankkimalla Jack Rodwellin Evertonista 12 miljoonan punnan siirtosummalla ja nyt Swansean Scott Sinclairin uutisoidaan olevan seuraava hankinta.

Brittimediassa uskotaan, että nihkeä kauden alku on viime tingassa herättänyt Cityn siirtojen muodossa. Mancini vihjasi medialle Liverpool-ottelun jälkeen haluavansa joukkueeseen lisävahvituksia ja seuran olevan aktiivinen siirtomarkkinoilla.

Huikea SuomiKiekko-sivuston tarjous: Riskitön 50 euron veto NordicBetille!
Lue tästä lisää ja kuittaa samalla 100 euron bonus!


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.