Voittaako tämä sensaatiohyökkääjä Veikkausliigan maalikuninkuuden?

TPS tarjosi keskiviikkona Turussa viihdettä koko pääsylippuhinnan edestä. Sarjakakkoseksi noussut TPS kaatoi Veikkausliigassa FC Hakan murskalukemin 9-2.

– Haka murtui tänään todella nopeasti, eikä pisteistä edes varsinaisesti kamppailtu. Tehtiin tänään asioita oikein ja nähtiin päälle myös todella komeita maaleja, päävalmentaja Marko Rajamäki vetää kamppailua yhteen seuran nettisivuilla.

Yksi turkulaisten illan hahmoista oli tehomies Mikko Hyyrynen.

– Kyllähän se oli tämä kaljupää, joka tämän ottelun ratkaisun alusti. Hän oli neljässä ensimmäisessä maalissa mukana, joten ei kai paljon enempää voi yhdeltä mieheltä odottaa, luotsi veistelee.

Uusi tähti syntymässä?

TPS-hyökkääjä Aleksi Ristola oli niin ikään mahtivireessä keskiviikkona. Raamikas kärkimies viimeisteli hattutempun ja kasvatti kauden maalimääränsä kymmeneen täysosumaan.

Moni ei odottanut Ristolasta ennen kauden alkua ihmeitä. Talven Liigacup-otteluissa tiuhaan tahtiin maaleja iskenyt mies pelaa ensimmäistä liigakauttaan. Ennen tätä kautta Ristolan uran kirkkain kruunu on ollut A-junioreissa voitettu Suomen mestaruus TPS:n riveissä.

Viime kaudella mies osui Ykkösessä seitsemän kertaa PK-35 Vantaan miehistössä, mutta kausi päättyi ikävään polvivammaan. Alkutalvella liigasopimusta kärkkynyt 22-vuotias HPS-kasvatti ei varmastikaan ollut monen papereissa edes sopimuksen arvoinen. Nyt mies kuitenkin on jaetulla toisella sijalla maalipörssissä ja vain osuman päässä VPS:n Steven Morrisseysta.

-Tuntuu aivan mahtavalta. Maalimäärä on jo nyt sen verran iso, että täytyy vaan osata olla tyytyväinen. Koko joukkueella sujuu nyt hyvin ja taistelu sen kun jatkuu, Ristola pohtii.

-Tunsin Aleksin näistä meidän uusista pelaajista entuudestaan kaikkein parhaiten. Hän on iskenyt paikoista maalit ja kyllä tuo tarjoilukin tuntuu pelaavan, Rajamäki kiittelee hyökkääjäänsä.

”Me menetettiin vain kolme pistettä”

Hakan päävalmentaja Sami Ristilällä on sen sijaan miettimisen aihetta. Sarjapaikasta taisteleva koskilaisryhmä oli kamppailussa täysi vastaantulija.

– Me menetettiin kuitenkin vain kolme pistettä, seuraava ottelumme tulee tässä tapauksessa onneksi jo pian. Keskustellaan tästä pelistä varmaan jo kotimatkalla, ettei kaikkien tarvitse valvoa koko yötä ja pelätä, mitä huomenna tulee eteen. Olihan totaalinen romahdus, Ristilä harmittelee.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.